Βατσλίκ: «Μας αφήνει πικρία ότι δεν νικήσαμε εφέτος τον Παναθηναϊκό»

Βατσλίκ: «Μας αφήνει πικρία ότι δεν νικήσαμε εφέτος τον Παναθηναϊκό»

Βατσλίκ: «Μας αφήνει πικρία ότι δεν νικήσαμε εφέτος τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ, στάθηκε στην αποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είχε έλλειψη κινήτρου.

Μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) από τον Παναθηναϊκό, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ, ανέφερε στη Nova:

«Ήταν αποτελεσματικός ο Παναθηναϊκός, δεν είναι ότι εμείς δεν είχαμε κίνητρο. Ο Παναθηναϊκός έβαλε γκολ στην πρώτη του τελική στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν ντέρμπι και φυσικά είχαμε κόνητρο. Είδα ότι κάναμε ευκαιρίες, ενώ ο Παναθηναϊκός αμυνόταν και περίμενε για την αντεπίθεση. Είχε να κάνει λοιπόν με την αποτελεσματικότητα. Παρόλο που η διαφορά μας με τον Παναθηναϊκό είναι τεράστια, μας αφήνει πικρία ότι δεν τους νικήσαμε εφέτος, έχοντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ήταν οργανωμένος και αποδοτικός εναντίον μας ο Παναθηναϊκό κι εμείς πρέπει να δούμε πώς θα βελτιωθούμε ενόψει της νέας σεζόν».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα