Ολυμπιακός: «Ενδιαφέρον για τον Μελαμέντ της Εσπανιόλ»

Newsroom
Ολυμπιακός: «Ενδιαφέρον για τον Μελαμέντ της Εσπανιόλ»

bet365

Ολυμπιακός, PSV, Μαρσέιγ και Μπράγκα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 21χρονου μέσου της Εσπανιόλ, Νίκο Μελαμέντ.

«Η μισή Ευρώπη δελεάζει τον Νίκο Μελαμέντ. Αϊντχόφεν, Ολυμπιακός, Μαρσέιγ και Μπράγκα του προσφέρουν ένα πρότζεκτ γύρω του. Ο παίκτης από το φυτώριο της Εσπανιόλ θέλει να συνεχίσει αν αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει συμβόλαιο έως το 2024 και ρήτρα αποδέσμευσης 25 εκατομμυρίων ευρώ» τονίζει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της Sport.

O 21χρονος μέσα μετρά 30 συμμετοχές σε LaLiga και Κύπελλο (ένα γκολ, μια ασίστ), ωστόσο τους τελευταίους μήνες οι σχέσεις του με τον κόουτς, Βιθέντε Μορένο είναι στο... κόκκινο. Ο παίκτης μπορεί να έχει ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το 2024, ωστόσο έχει τονίσει πως αν δεν υπολογίζεται ως βασικός, τότε θα αποχωρήσει. Μάλιστα, τα σενάρια αναφέρουν πως μπορεί να φύγει από την ομάδα και με τη μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα