Ματίγια: «Ο Άρης αξίζει να είναι στην Ευρώπη»

Ματίγια: «Ο Άρης αξίζει να είναι στην Ευρώπη»

Newsroom
Ματίγια: «Ο Άρης αξίζει να είναι στην Ευρώπη»

bet365

Ο Χαβιέρ Ματίγια έβαλε στην άκρη τη σπουδαία νίκη του Άρη στην Τούμπα και επικέντρωσε στον αγώνα (14/5) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς αυτός θα κρίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σε περίπτωση νίκης επί της ΑΕΚ, οι «κίτρινοι» θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την έξοδό τους στο Conference League της ερχόμενης περιόδου, σ’ αυτό στάθηκε ο Χαβιέρ Ματίγια μετά το «διπλό» στην Τούμπα. «Περιμένω από τους φιλάθλους μας να είναι στο πλευρό μας, να γεμίσουν το γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι με τη βοήθειά τους θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Για μένα είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στην Ελλάδα γιατί πάντα είναι δίπλα μας».

Ο Ισπανός ρωτήθηκε για τη σημασία της νίκης επί του ΠΑΟΚ. «Ο Άρης αξίζει να είναι στην Ευρώπη κι αυτό δείξαμε. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Αυτό όμως που κάναμε απέναντι στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να το επαναλάβουμε και με την ΑΕΚ γιατί εκεί θα κριθούν όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα