Μπούργος: «Είπαμε να παλέψουμε κι αυτό κάναμε»

Μπούργος: «Είπαμε να παλέψουμε κι αυτό κάναμε»

Newsroom
Μπούργος: «Είπαμε να παλέψουμε κι αυτό κάναμε»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος στάθηκε στην ψυχική δύναμη των ποδοσφαιριστών του στη σπουδαία νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Άρης αύξησε τις πιθανότητες εξασφάλισης θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από τη νέα νίκη του επί του ΠΑΟΚ, την 3η σε τέσσερις φετινούς αγώνες των δύο ομάδων. Μιλώντας στα κανάλια Novasports, ο Χερμάν Μπούργος δεν θέλησε να πει πολλά. «Πριν το παιχνίδι είπαμε στα αποδυτήρια ότι θα πρέπει να παλέψουμε κι αυτό κάναμε. Είμαι μια καλή ομάδα», είπε αρχικά.

Ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του πλησίασε στον στόχο της κατάληψης μιας θέσης που οδηγεί στο Conference League. «Ναι, μετά από αυτή τη νίκη είμαστε πιο κοντά», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα