ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Μάνταλος στην ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Μάνταλος στην ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Μάνταλος στην ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Μάνταλος επανέρχεται στον άξονα του αρχικού σχήματος της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Χατζισαφί να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Μία από τις πιθανές αλλαγές που υπήρχαν στις σκέψεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε σχέση με την ενδεκάδα του τελευταίου αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν η επιστροφή του Μάνταλου στο αρχικό σχήμα. Πράγματι ο αρχηγός της ΑΕΚ επανέρχεται στον άξονα, μαζί με τους Σιμάνσκι και Κριχόβιακ στο 4-3-3 των τελευταίων παιχνιδιών.

Έτσι ο Χατζισαφί μετατίθεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Μοχαμαντί να μένει στον πάγκο. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές. Ο Στάνκοβιτς είναι στην εστία, ο Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Τζαβέλλας με τον Μήτογλου το δίδυμο στους στόπερ. Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία ξεκινούν στα δύο άκρα με τον Άμραμπατ για ακόμα ένα ματς στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Μοχαμαντί, Σβάρνας, Μισελέν, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Σάκχοφ, Ανσαριφάρντ και Τάνκοβιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα