«Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης τσεκάρουν την περίπτωση του Μπελαϊλί»

Newsroom
«Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης τσεκάρουν την περίπτωση του Μπελαϊλί»

bet365

Τον Γιουσέφ Μπελαϊλί φαίνεται ότι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδα «Le10sport.com» οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης έχουν στη λίστα τους τον Γιουσέφ Μπελαϊλί, ο οποίος από τις αρχές του 2022 αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας με τη φανέλα της Μπρεστ.

Ο 30χρονος Αλγερινός διεθνής εξτρέμ πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις έως τώρα με την ομάδα του, έχοντας τέσσερα τέρματα και δύο ασίστ σε 19 εμφανίσεις. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είχαν δείξει οι Μαρσέιγ, Μπορντό και Λοριάν, με τον ίδιο ωστόσο να επιλέγει την Μπρεστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα