Ιωνικός: Η σπουδαία κίνηση με την παραμονή του Άοσμαν και το «αύριο»

Ιωνικός: Η σπουδαία κίνηση με την παραμονή του Άοσμαν και το «αύριο»

Ιωνικός: Η σπουδαία κίνηση με την παραμονή του Άοσμαν και το «αύριο»

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Άοσμαν είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο με τον Ιωνικό. Η παραμονή του Σπανού και το «αύριο» της ομάδας - έκπληξη της φετινής σεζόν.

Πριν ξεκινήσει η χρονιά, οι περισσότεροι είχαν δεδομένο ότι ο Ιωνικός θα υποβιβαστεί. Σήμερα, η ομάδα της Νίκαιας έχει εξασφαλισμένη την παρουσία της στη Super League Interwetten και την επόμενη χρονιά, με την οικογένεια Τσιριγώτη να σχεδιάζει το «αύριο» της ομάδας με μεγαλύτερη ηρεμία και σιγουριά, θέλοντας να αρχίσει να χτίζει πάνω στα γερά θεμέλια που χτίστηκαν φέτος.

Αρχιτέκτονας του οικοδομήματος είναι ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος απέδειξε ότι άξιζε την ευκαιρία στην πρώτη κατηγορία πολύ νωρίτερα. Ο 52χρονος τεχνικός θα είναι στην ομάδα και του χρόνου αφού η σχέση του με τη διοίκηση ξεπερνά το πλαίσιο της συνεργασίας. Ο ίδιος στην πρόσφατη μεγάλη συνέντευξή του στο Gazzetta δήλωσε: «Με τα παιδιά που διοικούν πρώτα απ' όλα είμαι φίλος». Οπότε το θέμα ανανέωσης είναι θέμα δευτερολέπτων.

Η παραμονή του Άοσμαν, οι σίγουροι και εκείνοι που είναι στον... αέρα

Από εκεί και πέρα το μεγάλο ερωτηματικό είχε να κάνει με τον Άοσμαν. Ο Σύριος αποτέλεσε από τις αποκαλύψεις του πρωταθλήματος και σαφώς είναι από τους λόγους που η ομάδα πήρε τεράστια αποτελέσματα (34 ματς, 8 γκολ 11 ασίστ). Σαφώς, προσέλκυσε πάνω του πολλά βλέμματα και ήταν εξ αρχής μία από τις δυσκολότερες υποθέσεις για τη διοίκηση που είχε να χειριστεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta, ωστόσο, οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να βάλουν τις υπογραφές τους σε νέο διετές συμβόλαιο με τις απολαβές του 27χρονου να είναι εμφανώς αυξημένες. Εδώ τα αδέρφια Τσιριγώτη έχουν κάνει υπέρβαση, δείχνοντας ότι πάντα ανταμείβουν εκείνους που προσφέρουν.

Ο Δημήτρης Σπανός θέλει να «δέσει» επίσης τον Λένις. Πρόκειται για έναν παίκτη που έδωσε τεράστιες λύσεις στα άκρα αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, όταν χρησιμοποιήθηκε κατά συνθήκη. Ο Κολομβιανός είχε σε 25 ματς 4 γκολ και 6 ασίστ και η παραμονή του ή όχι στην ομάδα θα κρίνει και το πόσες προσθήκες θα γίνουν στα... φτερά.

Από την άλλη, στα εξτρέμ υπάρχει κι ο Καμπράλ, ο οποίος αν μείνει θα πρέπει να δεχτεί μία ελαφριά μείωση στις αποδοχές του. Ο Πλατέλλας έχει συμβόλαιο - έτσι αναμένεται να γίνουν δύο μεταγραφές στα εξτρέμ και ενδεχομένως να προκύψει και τρίτη.

Τουράμ και Ντάλσιο είναι άλλοι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες, με τους οποίους γίνονται ακόμη συζητήσεις αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι κι αυτοί θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο. Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για τους Χουτεσιώτη - Μύγα, οι οποίοι ήδη έχουν υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο.

Ο σίγουρος Ρομαό, ο Τσιγκρίνσκι που θέλει και το... κενό με Κάνιας

Στο συμβόλαιο με τον Ρομαό υπήρχε η οψιόν από τον Ιωνικό να τον ανανεώσει για άλλον έναν χρόνο κι αυτό θα γίνει από την πλευρά της ομάδας. Οπότε ο Τογκολέζος μέσος που ήταν πολύ σημαντικός στην πορεία της ομάδας θα είναι και του χρόνου κάτοικος Νίκαιας. O ίδιος μάλιστα είχε δηλώσει στο Gazzetta ότι είναι θετικός στην παραμονή του εφόσον το θελήσει κι η ίδια η ομάδα.

Από την άλλη, ο Τσιγκρίνσκι θέλει κι αυτός να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το αστέρι κι όλα δείχνουν ότι κι εκείνος θα είναι στο ρόστερ για άλλη μία σεζόν. Ακόμη δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον Κάνιας, ο οποίος έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις και θα πρέπει να... πέσει εφόσον θέλει να μείνει στην ομάδα.

Αυτοί που φεύγουν και οι... δεμένοι

Ο Κιάκος θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Σάντσεθ έχει τρελές απαιτήσεις και θα αποχωρήσει κι αυτός από την ομάδα. Συμβόλαιο έχουν οι Μάντζης, Πλατέλλας και Βαλεριάνος.

Εν κατακλείδι

Ο Δημμήτρης Σπανός κι οι συνεργάτες του πάνε για επτά μεταγραφές. Συγκεκριμένα, θα γίνει κίνηση για ένα αριστερό μπακ, ένα δεξί μπακ, ένα στόπερ, ένα αμυντικό χαφ και δύο ακραίους επιθετικούς (ίσως να αποκτηθεί και τρίτος). Από τις μεταγραφές αυτές οι τρεις θα είναι παίκτες νεαρής ηλικίας, που θα θέλουν να εξελιχθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα