ΠΑΟΚ: Καταλήγουν στη Θέρμη για το νέο προπονητικό κέντρο

ΠΑΟΚ: Καταλήγουν στη Θέρμη για το νέο προπονητικό κέντρο

ΠΑΟΚ: Καταλήγουν στη Θέρμη για το νέο προπονητικό κέντρο

bet365

Αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ, αποτελούμενη από τους Γιώργο Σαββίδη, Μάκη Γκαγκάτση και Ζοσέ Μπότο, επιθεώρησε προτεινόμενο χώρο στην περιοχή της Θέρμης.

Πριν από λίγες μέρες ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, είχε αναφερθεί στην πρόθεση του ΠΑΟΚ να δημιουργήσει ένα νέο προπονητικό κέντρο στην περιοχή.

Εκεί βρέθηκαν σήμερα οι Γιώργος Σαββίδης, Μάκης Γκαγκάτσης και Ζοζέ Μπότο, προκειμένου να επιθεωρήσουν από κοντά τον προτεινόμενο χώρο για νέο προπονητικό στην περιοχή της Θέρμης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση «η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έμεινε ικανοποιημένη από τις συνθήκες εκεί και σύντομα θα καταλήξει στην τελική επιλογή του τόπου που θα κατασκευαστεί το προπονητικό».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα