Σβαμπ: «Πρώτα θα μιλήσω με τον ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες»

Σβαμπ: «Πρώτα θα μιλήσω με τον ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες»

Newsroom
Σβαμπ: «Πρώτα θα μιλήσω με τον ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες»

bet365

Ο Στέφαν Σβαμπ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητα του είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά τόνισε πως υπάρχει και η πιθανότητα επιστροφής του στην Αυστρία.

Μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση της «Kurier» αναφέρθηκε στο θέμα, ο Στέφαν Σβαμπ αναφέρθηκε στο μέλλον του αλλά και στο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Οπως ξεκαθάρισε ο 31χρονος μέσος, προτεραιότητά του είναι ο «Δικέφαλος του Βορρά», ωστόσο υπάρχει και η πιθανότητα, βάσει των λεγόμενων του, να αγωνιστεί και σε κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού.

«Θα γίνουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ που έχει την οψιόν. Αρκετά συχνά μπαίνω ως… τζόκερ. Ο ΠΑΟΚ όμως, θέλει να μου κάνει μία νέα πρόταση κι εγώ θα την ακούσω. Υπάρχουν επιλογές στο εξωτερικό. Έχω συζητήσει με την οικογένεια μου ότι θα μπορούσα να υπογράψω ένα ακόμα συμβόλαιο στο εξωτερικό», ανέφερε ο Σβαμπ ο οποίος τη φετινή σεζόν μετράει τέσσερα τέρματα και πέντε ασίστ σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Στη συνέχεια, ο έμπειρος μέσος κλήθηκε να μιλήσει για τον τελικό του Κυπέλλου, κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού. Αν εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο, θα είναι μία πετυχημένη σεζόν για εμάς» ήταν η ατάκα του Αυστριακού.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα