Παναθηναϊκός: Πρόλαβε το ντέρμπι ο Χουάνκαρ, εκτός οι Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς

Παναθηναϊκός: Πρόλαβε το ντέρμπι ο Χουάνκαρ, εκτός οι Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς

Παναθηναϊκός: Πρόλαβε το ντέρμπι ο Χουάνκαρ, εκτός οι Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, με τον Χουάνκαρ να μπαίνει στην αποστολή, όμως μένουν εκτός οι Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς.

Οι «πράσινοι» μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θέλουν να πάρει κάτι από το ματς με τους «ερυθρόλευκους», με τα αποτελέσματα των Άρη και ΠΑΟΚ να είναι ευνοϊκά για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την Κυριακή.

Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού από την αναμέτρηση με την «Ένωση», Φραν Βέλεθ, είναι απών από τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές ακολουθώντας πρόγραμμα αποφόρτισης το πρωί της Τρίτης, ενώ, δεν ήταν δυνατό τελικά να προλάβει και ο Γκατσίνοβιτς.

Ο τελευταίος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό δουλειάς μετά από τις ημέρες που χρειάστηκε για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, όμως δεν μπήκε στα πλάνα του προπονητή του μετά και την απουσία του από το ΟΑΚΑ.

Παρών είναι ο Χουάνκαρ που πρόλαβε να θέσει εαυτόν στη διάθεση της ομάδας για την εξόρμηση στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπρινιόλι, Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα