Άρης: Γενική είσοδος 15 ευρώ στον αγώνα με την ΑΕΚ

Άρης: Γενική είσοδος 15 ευρώ στον αγώνα με την ΑΕΚ

Newsroom
Άρης: Γενική είσοδος 15 ευρώ στον αγώνα με την ΑΕΚ

bet365

Μειωμένα κατά 50% είναι τα μεμονωμένα εισιτήρια που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» ανακοινώνοντας παράλληλα ότι όσοι είχαν προμηθευτεί το τελευταίο πακέτο εισιτηρίων θα έχουν δωρεάν είσοδο στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης χρονιάς.

Με εξαίρεση την VIP κερκίδα όπου η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 20 ευρώ, στα 15 ευρώ ορίστηκε η τιμή των εισιτηρίων σε όλες τις υπόλοιπες θύρες του «Κλ. Βικελίδης» για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, τον τελευταίο της φετινής χρονιάς. Ουσιαστικά αποφασίστηκε έκπτωση της τάξεως του 50%. Μάλιστα, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι όσοι είχαν προμηθευτεί πακέτο εισιτηρίων στους αγώνες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ θα έχουν δωρεάν είσοδο στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της επόμενης χρονιάς.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων του αγώνα ΑΡΗΣ-Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/05, 20:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ σε όλες τις Θύρες, 20 ευρώ στα VIP («Άλκης Καμπανός»), ενώ το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), ενώ διατίθενται και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινές 10:00-19:00 & Σάββατο 10:00-20:00).
Να υπενθυμίσουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ, ενώ με την αναθεωρημένη ΚΥΑ η πληρότητα είναι στο 100% και δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι όσοι αγόρασαν το πακέτο εισιτηρίων των αγώνων ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός και ΑΡΗΣ-Α.Ε.Κ. θα έχουν δωρεάν είσοδο στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα