ΟΦΗ: Εκτός ο Λάμπρου και τέσσερις επιστροφές για το ματς με Αστέρα

Newsroom
ΟΦΗ: Εκτός ο Λάμπρου και τέσσερις επιστροφές για το ματς με Αστέρα

bet365

Ντε Γκουζμάν, Ντουρμισάι, Τοράλ και Κοροβέσης επανέρχονται για τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Λάμπρου.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κυριακή (8/5 - 16:00) τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο για την 6η αγωνιστική των play outs σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει και πάλι διαθέσιμους τους Ντε Γκουζμάν, Ντουρμισάι, Τοράλ και Κοροβέση. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Λάμπρου και οι Βάτερμαν, Σηφάκης, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Φαν Ντάινεν και Καστάνιος.

Στην αποστολή του ΟΦΗ είναι οι Επασί, Σωτηρίου, Μανδάς, Ουές, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Μπουζούκης, Τοράλ, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης, Φελίπε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα