Παναθηναϊκός: Επιστροφή Μακέντα στην αποστολή ενόψει ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Μακέντα στην αποστολή ενόψει ΑΕΚ

Newsroom
Παναθηναϊκός: Επιστροφή Μακέντα στην αποστολή ενόψει ΑΕΚ

bet365

Μετά από απουσία μηνών λόγω επέμβασης αρχικά και ίωσης εν συνεχεία ο Φεντερίκο Μακέντα επανεμφανίζεται σε αποστολή του Παναθηναϊκού και μάλιστα πριν από το «κομβικό» ματς εναντίον της ΑΕΚ.

Η τελευταία εφετινή συμμετοχή του Φεντερίκο Μακέντα καταγράφεται στις 16 Φεβρουαρίου, όταν ήταν ο βασικός φορ του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μία ημέρα μετά υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα, καθώς λίγες ημέρες μετά την αποκατάστασή του, είχε προβληθεί και από ίωση. Ισως αυτό συμβεί αύριο (Κυριακή, 8/5 - 19:30, CosmoteSports 1 και LIVE στο Gazzetta), στο ματς εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αν ασφαλώς τον συμπεριλάβει στην τελική 20άδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ιταλός φορ, όπως και οι Διούδης - Σάρλια οι οποίοι λόγω ενοχλήσεων είχαν αποκλειστεί από το ματς εναντίον του Αρη (1-0) επίσης συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι εξής παίκτες: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση ακολούθησαν οι Γκατσίνοβιτς, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ. Στην ενδεκάδα διεκδικείται μία θέση, αυτή του απόντος Γκατσίνοβιτς, μεταξύ του Μαουρίσιο και του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα