Ντέρμπι Αθήνας, ντέρμπι… Ευρώπης!

Newsroom
Ντέρμπι Αθήνας, ντέρμπι… Ευρώπης!

bet365

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δίνουν έναν καθοριστικό αγώνα στην μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με 0% γκανιότα το αθηναϊκό ντέρμπι από την Interwetten.gr, όπως και άλλα δέκα ματς, τα οποία παίζονται και συνδυαστικά!

Τα περιθώρια έχουν στενέψει στα συναρπαστικά playoffs της Super League Interwetten όπου, μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, δεν έχει κριθεί η τρίτη θέση, η οποία δίνει σίγουρα το εισιτήριο για το Europa Conference League της επόμενης περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι πλέον τρίτος μετά τη νίκη του επί του Άρη και έχει ως… εναλλακτική την πιθανότητα κατάκτησης του Κυπέλλου, αντιμετωπίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο την πέμπτη ΑΕΚ (Κυριακή 08/05, 19:30), η οποία παίζει τα ρέστα της για ανανέωση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Με 0% γκανιότα προσφέρεται το αθηναϊκό ντέρμπι από την Interwetten.gr, μαζί βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που πρόσφερε τη δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος δύο ή και περισσότερων αγώνων με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την πιθανότητα υψηλότερων κερδών.

Εκτός, λοιπόν, από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα άλλα δέκα παιχνίδια του ποδοσφαιρικού τριημέρου, μεταξύ των οποίων την αναμέτρηση του τέταρτου Άρη με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (Κυριακή 08/05, 21:00).

Συν τοις άλλοις, η Interwetten.gr θα προσφέρει με 0% γκανιότα τις εξής εννέα, συναρπαστικές μονομαχίες: Μπέρνλι - Άστον Βίλα (Σάββατο 07/05, 17:00), Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (07/05, 19:30), Χέρτα Βερολίνου - Μάιντς (07/05, 19:30), Μπενφίκα - Πόρτο (07/05, 20:00), Μπέτις - Μπαρτσελόνα (07/05, 22:00), Λέστερ - Έβερτον (Κυριακή 08/05, 16:00), Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη (08/05, 17:15), Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης (08/05, 22:00) και Φιορεντίνα - Ρόμα (Δευτέρα 09/05, 21:45).

Το μέλλον της Interwetten είναι εδώ!

Η Interwetten.gr κάνει την διαφορά με τις προσφορές της και βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της, με γνώμονα τα «θέλω» των πελατών της και της αγοράς.

Η Interwetten.gr, λοιπόν, κάνει το παραπάνω βήμα και, μεταξύ πολλών άλλων, προσφέρει τα εξής:

  • Έξτρα αγορές σε όλα τα κορυφαία γεγονότα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (400+ ποδόσφαιρο, 150+ μπάσκετ).
  • Αγορές με 0% γκανιότα* σε επιλεγμένους αγώνες.
  • Combo bets σε επιλεγμένους αγώνες και σε όλους τους ελληνικούς αγώνες ποδοσφαίρου (corner, cards/bookings).
  • Αγορές scorer σε όλους του ελληνικούς αγώνες.
  • Νέες αγορές σε μακροχρόνια στοιχήματα.
  • Αγορές παικτών σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.
  • Combo bets σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.
  • Αγορές παικτών σε όλους τους αγώνες του NBA.
  • Προσφορά παιχνιδιών ESports (FIFA)


21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα