Παναθηναϊκός: Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος διεκδικούν την θέση του Γκατσίνοβιτς

Παναθηναϊκός: Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος διεκδικούν την θέση του Γκατσίνοβιτς

Παναθηναϊκός: Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος διεκδικούν την θέση του Γκατσίνοβιτς

bet365

Ο Μαουρίσιο και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρίσκονται στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την θέση που ''άνοιξε'' στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού δύσκολα αλλάζει τους τελευταίους μήνες και αυτή η συνοχή και η χημεία που έχει δημιουργηθεί αποτελεί και έναν από τους κύριους λόγους της βελτίωσης του ''τριφυλλιού'' και της αντεπίθεσης για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο τραυματισμός του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο παιχνίδι με τον Άρη ''άνοιξε'' μια θέση στο αρχικό σχήμα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και παράλληλα δημιούργησε ''πονοκέφαλο'' στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς δεν υπάρχει στο έμψυχο δυναμικό άλλος μέσος με τα χαρακτηριστικά του Γκατσίνοβιτς.

μκν

Ο Σέρβος χαφ έχει δημιουργήσει ένα πολύ αποτελεσματικό και επιδραστικό ''τρίγωνο'' μαζί με τον Γιάννη Κώτσιρα και τον Σεμπάστιαν Παλάσιος και δίνει πράγματα που δεν μπορεί να προσφέρει κανένα άλλο 8άρι της ομάδας, παίζοντας μέσα στο ίδιο παιχνίδι σε δύο θέσεις και δίνοντας πολλά τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα.

Το κενό του ''Γκάτσι'' θα καλύψει ένας εκ των Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλου. Σε αυτή την θέση θα μπορούσε να παίξει και ο Λούντκβιστ αλλά ο Σουηδός είναι μόνιμα τραυματίας, έχει να αγωνιστεί από τις 6 Φεβρουαρίου και το παιχνίδι στη Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Με τον Ρούμπεν και τον Βιγιαφάνιες να συνθέτουν την υπόλοιπη μεσαία γραμμή στον άξονα, ο Βραζιλιάνος θα δώσει μεγαλύτερη ποιότητα στις μεταβιβάσεις, καλύτερη τακτική συμπεριφορά και φυσικά είναι πιο επικίνδυνος στην αντίπαλη περιοχή. Από την άλλη ο Έλληνας μέσος προσθέτει μεγαλύτερη ένταση, ταχύτητα, περισσότερα πράγματα στο ανασταλτικό κομμάτι και αυτό το απρόβλεπτο που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να κάνει την διαφορά.

Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα πατήσει το χορτάρι του ΟΑΚΑ για να κάνει ό,τι κάνει σε κάθε ντέρμπι, δηλαδή προσπαθεί να γίνει το αφεντικό και να ελέγξει τον ρυθμό μέσα από την κατοχή της μπάλας, ο ''Μάου'' δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα