«Η OPAP Arena θα έχει χωρητικότητα 32.500 θέσεων»

«Η OPAP Arena θα έχει χωρητικότητα 32.500 θέσεων»

Newsroom
«Η OPAP Arena θα έχει χωρητικότητα 32.500 θέσεων»

bet365

Ένα από τα κορυφαία περιοδικά που ασχολείται με τα ευρωπαϊκά γήπεδα αναφέρει πως η χωρητικότητα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα ανέρχεται στις 32.500 θέσεις.

Αφιέρωμα στην OPAP Arena φιλοξενεί το πολωνικό Stadiony, ένα από τα κορυφαία περιοδικά που ασχολείται με τα γήπεδα στην Ευρώπη.

Το συγκεκριμένο περιοδικό περιγράφει ως «εντυπωσιακό» το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και αναφέρει πως η χωρητικότητά του θα είναι 32.500 θέσεις και πως θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του μέσα στο καλοκαίρι. Από την ΑΕΚ πάντως δεν επιβεβαιώνουν το τελικό νούμερο των θέσεων της OPAP Arena.

Στο κείμενο του περιοδικού γίνεται λόγος για τις 40 σουίτες και για τις 1700 θέσεις πάρκινγκ εκ των οποίων οι 400 με 500 θα είναι υπόγειες, ενώ τονίζεται πως στο συνολικό κόστος της κατασκευής του γηπέδου φτάνει τα 80 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα