Άρης: Απίθανη η συμμετοχή του Γκάνεα με τον Ολυμπιακό

Άρης: Απίθανη η συμμετοχή του Γκάνεα με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Άρης: Απίθανη η συμμετοχή του Γκάνεα με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Κριστιάν Γκάνεα περιορίστηκε και πάλι σε πρόγραμμα θεραπείας και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει τη δεύτερη σοβαρή απώλεια για τον Άρη στον αγώνα (8/5, 21:00) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Ρουμάνος έχει επιβαρυνθεί από τα διαδοχικά παιχνίδια και αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο με συνέπεια να μην είναι σε θέση να πάρει μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα θεραπείας. Για την ακρίβεια και σήμερα (5/5) έκανε θεραπεία, γεγονός το οποίο μείωσε ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες συμμετοχής του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως, ο Λούκας Σάσα έκανε ατομικό πρόγραμμα αλλά και για τον Βραζιλιάνο οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του καθώς ενδεχόμενη συμμετοχή του εγκυμονεί κίνδυνο υποτροπής και μεγαλύτερου τραυματισμού. Οπότε το επικρατέστερο είναι να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή με την προσδοκία ότι θα είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα