Λουτσέσκου: «Υπάρχει έλλειψη ενέργειας, είμαστε ξεζουμισμένοι»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Υπάρχει έλλειψη ενέργειας, είμαστε ξεζουμισμένοι»

bet365

Στα πολλά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του στάθηκε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου τονίζοντας πως υπήρξε έλλειψη ενέργειας και πως όλοι στην ομάδα είναι ξεζουμισμένοι.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 παρότι προηγήθηκε στο σκορ. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «To πρώτο ημίχρονο ανήκε σε ματς, το πρώτο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στον Ολυμπιακό που σκόραρε δύο γκολ έχοντας ποιότητα στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου, χάσαμε τον έλεγχο της μπάλας. Προσπαθήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες όμως υπάρχει και η έλλειψη ενέργειας από τα πολλά παιχνίδια. Είμαστε ξεζουμισμένοι από τα συνεχή παιχνίδια, μας λείπουν και παίκτες σε καίριες θέσεις. Περιμένουμε αν κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορέσουν να επιστρέψουν».

Για το αν αυτό το αποτέλεσμα επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας του ενόψει της συνέχειας «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και μπροστά μας αλλά έχουμε και παιχνίδια για το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα