ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Με 4-2-3-1 Τσιγγάρα και Τσόλακ στην κορυφή ο «Δικέφαλος» (vid)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Με 4-2-3-1 Τσιγγάρα και Τσόλακ στην κορυφή ο «Δικέφαλος» (vid)

bet365

Δείτε τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αποψινό εξ αναβολής ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των Playoffs με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας

Τα προβλήματα παραμένουν πολλά και σημαντικά για τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, που παρατάσσει τους Κυπελλούχους Ελλάδας με το κλασικό «4-2-3-1», έχοντας την επιστροφή του Χάρη Τσιγγάρα στη μεσαία γραμμή και διατηρώντας τον Αντόνιο Τσόλακ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Πασχαλάκης είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα έχουμε τις επιστροφές των Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο και Σίντκλεϊ, ο Κούρτιτς θα είναι δίδυμο με τον Τσιγγάρα στα χαφ, ο Μουργκ παίρνει τη θέση του Ζίβκοβιτς στο δεξιό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, στο απέναντι θα κινείται ο Μιτρίτσα, με τον Τσόλακ να παραμένει στην κορυφή της επίθεσης.

Σ' ότι αφορά τον Άντρια Ζίβκοβιτς είχε μια ίωση και προτιμήθηκε να μείνει στον πάγκο.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα