Δίνουν τα χέρια και ανανεώνουν Ατρόμητος και Κόλμαν

Δίνουν τα χέρια και ανανεώνουν Ατρόμητος και Κόλμαν

Δίνουν τα χέρια και ανανεώνουν Ατρόμητος και Κόλμαν

bet365

Μια ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο βρίσκεται ο Κρις Κόλμαν.

Ο Κρις Κόλμαν αναμένεται να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τα τελευταία ραντεβού του Γιάννη Αγγελόπουλου με τον εκπρόσωπο του Ουάλου προπονητή, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα, τόσο στο οικονομικό μέρος, όσο και στις λεπτομέρειες που αφορούν το συμβόλαιο.

Εξάλλου, από την πρώτη συνάντηση υπήρξε ταύτιση απόψεων και κοινή επιθυμία σύμπλευσης. Ο Κόλμαν είναι ενθουσιασμένος με τις συνθήκες, την άψογη συνεργασία με τους ανθρώπους του Ατρομήτου και το πρότζεκτ της δημιουργίας μιας ομάδας με τη δική του φιλοσοφία, η οποία θα διεκδικήσει ξανά υψηλότερους στόχους. Όπως και να έχει απομένει, μια τελευταία επαφή για να ξεκαθαρίσει αν τελικά όπως όλα δείχνουν θα πέσουν και οι υπογραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα