Άρης: Η αντικατάσταση του Γκάνεα δεν είναι απλή υπόθεση

Άρης: Η αντικατάσταση του Γκάνεα δεν είναι απλή υπόθεση

Άρης: Η αντικατάσταση του Γκάνεα δεν είναι απλή υπόθεση

bet365

Ο Κριστιάν Γκάνεα είναι ο μοναδικός αριστερός μπακ που χρησιμοποίησε ο Χερμάν Μπούργος στους αγώνες των Playoffs και στο ενδεχόμενο απουσίας του από τον αγώνα (8/5) με τον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο εύκολη η αντικατάστασή του.

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό με πρόβλημα στο γόνατο το οποίο μάλιστα επιβεβαιώθηκε μέσα από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε. Αυτή τη στιγμή αμφισβητείται η διαθεσιμότητά του στον αγώνα της προσεχής Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης». Αμφισβητείται ακόμη περισσότερο το κατά πόσο θα καταφέρει να ανταποκριθεί σ’ ένα πρόγραμμα τεσσάρων αγώνων σε διάστημα δέκα ημερών καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (11/5), η εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (14/5) και ο… επίλογος των Playoffs στα Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΣ.

Στη διάρκεια της σεζόν ο Κριστιάν Γκάνεα εξελίχθηκε σε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της 11αδας. Προς αυτήν την κατεύθυνση λειτούργησαν δύο δεδομένα. Ο Ρουμάνος ανέβασε την απόδοσή του και ήταν πιο συνεπής στις αγωνιστικές ευθύνες του και δεύτερον, ο μεν Λούμορ δεν εξελίχθηκε σ’ αυτό που είχαν φανταστεί οι «κίτρινοι» όταν υπέγραψαν διετές συμβόλαιο μαζί του ενώ και η πορεία του Εμάνουελ Σάκιτς δεν ήταν αντίστοιχη της περσινής. Ωστόσο, οι δύο τελευταίοι ποδοσφαιριστές ήταν στην αποστολή στους περισσότερους αγώνες, έστω κι αν ο χρόνος συμμετοχής τους ήταν από περιορισμένος έως μηδενικός.

Ο Σάκιτς

Αυτό δεν συμβαίνει στα Playoffs. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής στους τελευταίους αγώνες, στοιχείο το οποίο έδειξε ότι μάλλον δεν τους υπολογίζει ο Χερμάν Μπούργος. Μάλιστα, ο Αργεντίνος τεχνικός χρησιμοποίησε τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στο αριστερό άκρο στα τελευταία λεπτά των αγώνων με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Γι’ αυτόν τον λόγο η αντικατάσταση του Κριστιάν Γκάνεα δεν είναι τόσο απλή σε περίπτωση που ο Ρουμάνος δεν καταφέρει να ανταποκριθεί στα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν σε διάστημα δέκα ημερών. Είτε θα χρησιμοποιηθεί ο Ντάνιελ Σούντγκρεν στο αριστερό άκρο είτε θα ενεργοποιηθεί ένας εκ των Λούμορ, Σάκιτς. Ο πρώτος έπαιξε για τελευταία φορά στη πρεμιέρα των Playoffs απέναντι στον Ολυμπιακό καθώς είχε χρησιμοποιηθεί στα τελευταία 14 λεπτά της αναμέτρησης. O Αυστριακός μέσος είχε αγωνιστεί στη νίκη επί του Ολυμπιακού στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, αλλά είχε καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα