Λουτσέσκου: «Εξτρα κίνητρο να παίζεις συνέχεια μεγάλα παιχνίδια»

Λουτσέσκου: «Εξτρα κίνητρο να παίζεις συνέχεια μεγάλα παιχνίδια»

bet365

Η αναφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του ΠΑΟΚ και η ετοιμότητα ενόψει ενός ακόμη μεγάλου αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά για τα playoffs.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA για το εξ αναβολής ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των Playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά μεγάλα παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα μέσα στη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου»:

«Η αλήθεια είναι ότι είναι μία πάρα πολύ ωραία χρονιά για μας. Μία καλή εμπειρία για όλους μας να αντιμετωπίσουμε τόσα δύσκολα παιχνίδια στη σειρά, παίξαμε με Παναθηναϊκό, Άρη είχαμε κατευθείαν τη Μαρσέιγ, είχαμε παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, με την ΑΕΚ, καταστάσεις που μας έφεραν στα όρια μας, έχοντας αντιπάλους που είχαν ένα παιχνίδι τη βδομάδα, όντας πιο ξεκούραστοι, ακόμα και τώρα ερχόμαστε από μία δύσκολη σειρά αγώνων και τώρα έρχεται ένα ακόμα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Αυτά τα παιχνίδια που ρουφάνε όλη την ενέργεια, δίνουν τον ενθουσιασμό και το έξτρα κίνητρο για να του να παίζεις συνέχεια μεγάλα παιχνίδια, είναι μία εμπειρία που μας κούρασε, αλλά μας βοήθησε πάρα πολύ.

Η κατάσταση με τα συνεχόμενα παιχνίδια δείχνει τη θέληση των ποδοσφαιριστών, ο ενθουσιασμός η αυτοπεποίθηση. Όλα τα παιχνίδια που παίζουμε έχουν τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα, αυτόματα ο κάθε ποδοσφαιριστής νιώθει σημαντικός, μέρος αυτού που κάνουμε, γατί ωθούμαστε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες, οπότε από εκεί πηγάζει και όλη η θέληση των ποδοσφαιριστών».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα