Άρης: Αμφίβολοι Σάσα και Γκάνεα ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Αμφίβολοι Σάσα και Γκάνεα ενόψει Ολυμπιακού

Newsroom
Άρης: Αμφίβολοι Σάσα και Γκάνεα ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Δύο επιπλέον προβλήματα καλείται να διαχειριστεί ο Χερμάν Μπούργος καθώς εκτός της απουσίας του Αμπουμπακάρ Καμαρά, αμφίβολοι για τον αγώνα (8/5) με τον Ολυμπιακό είναι και οι Λούκας Σάσα, Κριστιάν Γκάνεα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία και ο μεν Λούκας Σάσα υπέστη μυϊκό πρόβλημα στον δικέφαλο μηριαίο ενώ ο Κριστιάν Γκάνεα έχει πρόβλημα στον επιγονατιδικό τένοντα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εκτίμηση για τη διαθεσιμότητά τους στον αγώνα (8/5) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά αμφότεροι ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Σαφέστατα η συμμετοχής τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα