Super League Interwetten: Σε απολογία Περέα και Τοροσίδης

Newsroom
Super League Interwetten: Σε απολογία Περέα και Τοροσίδης

bet365

Το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League, κάλεσε σε απολογία τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Περέα αλλά και τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ζήτησε δημόσια από τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τον ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια της ομάδας που απομένουν στα playoffs της Super League Interwetten.

Στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», οι Ηπειρώτες είχαν έντονα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις, ενώ με το τελευταίο σφύριγμα λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση. Συγκεκριμένα, ο Περέα ήταν έξαλλος και τα έβαλε ακόμα και με ανθρώπους της αστυνομίας για λόγους που δεν είναι ξεκάθαροι. Οι ψυχραιμότεροι αλλά και συμπαίκτες του έπεσαν πάνω του να τον ηρεμήσουν και έτσι αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Λίγες ημέρες μετά το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League, κάλεσε σε απολογία τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Περέα αλλά και τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη.

Αναλυτικά:

Α/ PEREA MENTOZA (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα): «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β/ ΠΑΕ Ολυμπιακός, Χ. ΜΟΥΡΙΚΗΣ (Προπ. Φυσικής Κατάστασης), Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Ποδοσφαιριστής), Β. ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (Τεχνικός Διευθυντής): «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β΄, 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α’ , δ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Άρης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α, 2 περ. α’ , δ’ , 3 περ. α’, ζ’, η’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, γ’, 2 περ. α’ , δ’ , 3 περ. α’ και ζ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα