Στέψη ή αναβολή στη Super League Interwetten;

Newsroom
Στέψη ή αναβολή στη Super League Interwetten;
Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ για να κατακτήσει τη φετινή Super League Interwetten. Με 0% γκανιότα η «καυτή» αναμέτρηση της Τούμπας από την Interwetten.gr, όπως και άλλα έξι παιχνίδια, τα οποία παίζονται και συνδυαστικά!

Ώρα στέψης ή μήπως… αναβολής αυτής στη Super League Interwetten; Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στην Τούμπα κόντρα στον δεύτερο ΠΑΟΚ (Τετάρτη 04/05, 19:00), προκειμένου να πανηγυρίσει την μαθηματική κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, ο οποίος απέκλεισε τους Ερυθρόλευκους στα ημιτελικά του Κυπέλλου και τους χάλασε τα σχέδια για διεκδίκηση του νταμπλ, δεν θέλει να επιτρέψει ένα… πάρτι τίτλου μέσα στο σπίτι του.

Η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα την «καυτή» αναμέτρηση της Τούμπας, μαζί βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που πρόσφερε τη δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος δύο ή και περισσότερων αγώνων με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την πιθανότητα υψηλότερων κερδών.

Εκτός, λοιπόν, από τον εξ’ αναβολής αγώνα για την τέταρτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα και πάνω από 660 ειδικά στοιχήματα τις συναρπαστικές ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ (Τρίτη 03/05, 22:00) και Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι (Τετάρτη 04/05, 22:00).

Η Interwetten.gr, όμως, θα προσφέρει με 0% γκανιότα και το ντέρμπι ανόδου στην Premier League Μπόρνμουθ - Νότιγχαμ Φόρεστ (Τρίτη 03/05, 21:00), αλλά και την ρεβάνς για τα ημιτελικά του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Γουέστ Χαμ (Πέμπτη 05/05, 22:00) και αυτή για τα ημιτελικά του Europa Conference League, Ρόμα - Λέστερ (Πέμπτη 05/05, 22:00).

Το μέλλον της Interwetten είναι εδώ!

Η Interwetten.gr κάνει την διαφορά με τις προσφορές της και βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της, με γνώμονα τα «θέλω» των πελατών της και της αγοράς.

Η Interwetten.gr, λοιπόν, κάνει το παραπάνω βήμα και, μεταξύ πολλών άλλων, προσφέρει τα εξής:

  • Έξτρα αγορές σε όλα τα κορυφαία γεγονότα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (400+ ποδόσφαιρο, 150+ μπάσκετ).
  • Αγορές με 0% γκανιότα* σε επιλεγμένους αγώνες.
  • Combo bets σε επιλεγμένους αγώνες και σε όλους τους ελληνικούς αγώνες ποδοσφαίρου (corner, cards/bookings).
  • Αγορές scorer σε όλους του ελληνικούς αγώνες.
  • Νέες αγορές σε μακροχρόνια στοιχήματα.
  • Αγορές παικτών σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.
  • Combo bets σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.
  • Αγορές παικτών σε όλους τους αγώνες του NBA.
  • Προσφορά παιχνιδιών ESports (FIFA).


21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα