«Πιθανό το ενδεχόμενο ο Μισελέν να γυρίσει στη Λανς»

«Πιθανό το ενδεχόμενο ο Μισελέν να γυρίσει στη Λανς»

Newsroom
«Πιθανό το ενδεχόμενο ο Μισελέν να γυρίσει στη Λανς»

bet365

Νέα δημοσιεύματα από τη Γαλλία για τον δεξιό μπακ της ΑΕΚ κάνοντας λόγο αυτή τη φορά για πιθανή επιστροφή του στη Λανς.

Ο Κλεμάν Μισελέν είναι πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ΑΕΚ σε περίπτωση που φτάσει πρόταση που ικανοποιεί την Ένωση. Άλλωστε ο Γάλλος δεξιός μπακ είχε αποκτηθεί το περσινό καλοκαίρι από τη Λανς έναντι ενός ποσού κοντά στο 1 εκατ ευρώ υπογράφοντας συμβόλαιο ως το 2025.

Τον Ιανουάριο γαλλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν. Πρόσφατα πάλι από τη Γαλλία έβαζαν τον Μισελέν στη λίστα της Μονπελιέ, ενώ νέα σενάρια από τη χώρα του κάνουν λόγο για πιθανή επιστροφή του στη Λανς στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

«Ο Κλεμάν Μισελέν θα ήθελε το καλοκαίρι να επιστρέψει στην πατρίδα του. Η πιθανότητα να δούμε ξανά τον Μισελέν στα γαλλικά γήπεδα είναι υπαρκτή και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Φελίξ Μπολάρ για την Λανς», αναφέρει η ιστοσελίδα allezlens.fr.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα