ΕΠΟ: Aγονος ο διαγωνισμός για το νέο VAR center, ξανά στο... ψάξιμο

ΕΠΟ: Aγονος ο διαγωνισμός για το νέο VAR center, ξανά στο... ψάξιμο

bet365

Δεν καρποφόρησε ο διαγωνισμός της ΕΠΟ για το νέο κτίριο που θα στεγάσει το κέντρο επιχείρησης του VAR και έτσι θα γίνουν απευθείας επαφές με ιδιοκτήτες κτιρίων μέχρι να... βρεθεί το κατάλληλο.

Το κέντρο επιχείρησης του VAR θα φύγει από το Μαρούσι και η ΕΠΟ είχε προκηρύξει διαγωνισμό για να βρεθεί κτίριο. Παρότι υπήρξαν ενδιαφερόμενοι, προσφορές δεν κατατέθηκαν και ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος.

Έτσι οι άνθρωποι της ΕΠΟ θα κάνουν απευθείας επαφές (για όλη τη διαδικασία υπήρξε σχετική ενημέρωση σε επίπεδο Δ.Σ. της ΕΠΟ) για να βρεθεί το κατάλληλο κτίριο για το VAR.

Πάντως σχετικά με τα νέα γραφεία για την Ομοσπονδία (οι υπηρεσίες της θα μεταφερθούν από Γουδί) δεν υπάρχει νεότερη εξέλιξη και ενδεχομένως τα νεότερα να προκύψουν από τον Ιούνιο και μετά. Ως γνωστόν η ΕΠΟ έχει καταλήξει στο ότι θέλει να μεταφερθεί σε νέα και πιο λειτουργικά (αλλά και πιο οικονομικά) γραφεία.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα