Παναθηναϊκός: Επαναφορά Λούντκβιστ

Παναθηναϊκός: Επαναφορά Λούντκβιστ

Παναθηναϊκός: Επαναφορά Λούντκβιστ

bet365

Ο Ραμόν Λούντκβιστ έπειτα από καιρό συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού μια μέρα μετά τη νίκη (1-0) επί του Άρη στη Λεωφόρο.

Με τους «πράσινους» να βρίσκονται σε αναμονή σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο παιχνίδι της Κυριακής, επέστρεψαν στη δουλειά στο Κορωπί το πρωί της Δευτέρας, αφού οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις είναι πλέον στην τελική ευθεία.

Ο Ραμόν Λούντκβιστ που τελευταία φορά αγωνίστηκε στις αρχές του Φλεβάρη και πιο συγκεκριμένα στην ήττα (2-1) από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, έδωσε το «παρών» στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της ομάδας.

Θεραπεία ακολούθησε φυσικά ο Γκατσίνοβιτς, αλλά και ο Διούδης, ατομικό έκανε ο Σάρλια με τον Βαγιαννίδη και τον Αγιούμπ.

Οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε rondo και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα