ΠΑΟΚ: Δημοσίευμα από την Ισπανία επιβεβαιώνει την ενεργοποίηση ρήτρας του Σάστρε στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δημοσίευμα από την Ισπανία επιβεβαιώνει την ενεργοποίηση ρήτρας του Σάστρε στον ΠΑΟΚ

Newsroom
ΠΑΟΚ: Δημοσίευμα από την Ισπανία επιβεβαιώνει την ενεργοποίηση ρήτρας του Σάστρε στον ΠΑΟΚ

bet365

Από την Ισπανία επιβεβαιώνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του Ζοάν Σάστρε για να παραμείνει μόνιμα στην Τούμπα.

Ο Ισπανός μπακ έχει ικανοποιήσει με τις παρουσίες έως τώρα, έχοντας μάλιστα δύο γκολ και μία ασίστ σε 14 εμφανίσεις και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Τούμπας και για τα επόμενα χρόνια.

Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνει και ισπανική ιστοσελίδα FutbolMallorca, η οποία τονίζει ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αγοράς του Ζοάν Σάστρε, ανεξάρτητα με τον όρο που υπάρχει στην συμφωνία με την Μαγιόρκα για το ποσοστό το 50% των παιχνιδιών από την στιγμή της υπογραφής και μέχρι το τέλος της περιόδου.

«Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κρατήσει τον Ζουάν Σάστρε. Ο σύλλογος σχεδιάζει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς σχεδόν 500.000 ευρώ για τον δεξιό μπακ της Μαγιόρκα.

Ο ΠΑΟΚ έχει υποχρεωτική επιλογή αγοράς σε περίπτωση που ο 24χρονος αμυντικός παίξει πάνω από το 50% των λεπτών στην ελληνική διοργάνωση, αλλά η ελληνική ομάδα αποφάσισε να την εκτελέσει ούτως ή άλλως ακόμα κι αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θα εκτελούσαν υποχρεωτικά την εν λόγω επιλογή.

Στον ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις του Σάστρε. Ο Μαγιορκάνος αμυντικός έχει παίξει συνολικά 15 επίσημους αγώνες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με την οποία έχει πετύχει δύο γκολ και θεωρείται ο αντικαταστάτης του βασικού δεξιού μπακ Λύρατζη για την επόμενη σεζόν», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα