ΠΑΟΚ: Δίχως ανάσα αλλά και με απουσίες ενόψει Ολυμπιακού

ΠΑΟΚ: Δίχως ανάσα αλλά και με απουσίες ενόψει Ολυμπιακού

Newsroom
ΠΑΟΚ: Δίχως ανάσα αλλά και με απουσίες ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Με αρκετές απουσίες ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (02/05), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καλείται να σκεφτεί λύσεις ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ κι επικεντρώνεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (04/05, 19:00) στην Τούμπα για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο των Play Offs.

Οσοι αγωνίστηκαν απέναντι στην Ένωση, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό τιμ σε διάφορα θέματα τακτικής, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη.

Από την άλλη όμως το απουσιολόγιο του ΠΑΟΚ ήταν γεμάτο, καθώς οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χάρης Τσιγγάρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο κι από την πλευρά τους οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Αντρέ Βιεϊρίνια, Λέο Ζαμπά και Ντόουγκλας Αουγκούστο έκαναν θεραπείες.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τρίτης (3/5) στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Από ντέρμπι σε ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα κι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας σε εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22.

Οι βασικοί της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό τιμ σε διάφορα θέματα τακτικής, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χάρης Τσιγγάρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Αντρέ Βιεϊρίνια, Λέο Ζαμπά και Ντόουγκλας Αουγκούστο έκαναν θεραπείες.

Την Τρίτη (03.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα