Ματίγια: «Μας στοίχισαν οι χαμένες ευκαιρίες και το αριθμητικό μειονέκτημα»

Ματίγια: «Μας στοίχισαν οι χαμένες ευκαιρίες και το αριθμητικό μειονέκτημα»

Newsroom
Ματίγια: «Μας στοίχισαν οι χαμένες ευκαιρίες και το αριθμητικό μειονέκτημα»

bet365

Ο Χαβιέρ Ματίγια εκτίμησε ότι ο Άρης μπορεί να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση και υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλύτερος παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω.

Ο Ισπανός μέσος του Άρη μίλησε στην Cosmote TV μετά την ήττα της ομάδας του στη Λεωφόρο λέγοντας ότι… «ξέραμε το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού όπως επίσης και ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε επιθετικά. Θα έλεγα ότι είχαμε κάποια κενά και πληρώσαμε δικά μας λάθη. Μετά ήρθε η κόκκινη κάρτα αλλά παρότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε με παίκτη παραπάνω θεωρώ ότι δεν ήταν καλύτερος από εμάς».

Ο Χαβιέρ Ματίγια υποστήριξε ότι η ομάδα του κλώτσησε την ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία και ότι συνέβη το αντίθετο. «Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και πιστεύω ότι μπορούμε να επανέλθουμε στην 3η θέση. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι αν και είχαμε την ευκαιρία να καταστρέψουμε τον Παναθηναϊκό. Θα το κάναμε αν κερδίζαμε γιατί θα ξεφεύγαμε με πέντε βαθμούς. Τα Playoffs έχουν πολύ δρόμο ακόμη, πάμε για το επόμενο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα