Άρης: Χάνει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Άρης: Χάνει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Newsroom
Άρης: Χάνει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

bet365

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αποβλήθηκε – με δύο κίτρινες κάρτες – στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη κι έτσι ο Μαυριτανός θα απουσιάσει από τον εντός έδρας αγώνα (8/5) με τον Ολυμπιακό.

Δίχως συγκέντρωση και μέσα σε περίπου τρία αγωνιστικά λεπτά, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αντίκρισε δύο φορές την κίτρινη κάρτα με συνέπεια να δει και την κόκκινη και να αποβληθεί στον αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Πέραν του ότι υποχρέωσε την ομάδα του να αγωνιστεί με αριθμητικό πλεονέκτημα για περίπου 55 αγωνιστικά λεπτά ο Μαυριτανός επιθετικός θα απουσιάσει και από το παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα