Λόπες: «Ήμουν πολύ καιρό έξω χωρίς να ξέρω το γιατί, ήταν ένα τέρμα σε δύσκολη στιγμή»

Newsroom
Λόπες: «Ήμουν πολύ καιρό έξω χωρίς να ξέρω το γιατί, ήταν ένα τέρμα σε δύσκολη στιγμή»

bet365

Ο Ρόνι Λόπες μίλησε στη NOVA για τη σημασία του γκολ του με τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όχι μόνο.

Ο Λόπες επισήμανε στη NOVA για:

Το γκολ του στο 3-2: «Ήταν ένα ωραίο γκολ, ύστερα από πολύ καιρό που είχα να παίξω. Ένα τέρμα σε μια δύσκολη στιγμή, που μας χάρισε τη νίκη».

Την επιστροφή του: «Όταν έχεις τόσο καιρό να παίξεις, το πιο δύσκολο είναι το ψυχολογικό κομμάτι της επιστροφής. Εδώ και καιρό δουλεύω, ώστε να παίζω. Εδώ και πολύ καιρό δουλεύω και προσπαθώ να είμαι καλός και να βελτιώνομαι. Να πάρω μία θέση μέσα στον αγώνα. Ήμουν πολύ καιρό έξω χωρίς να ξέρω το γιατί. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα, αν και εδώ και καιρό δεν παίζω. Όταν έχεις μια ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλευτείς».

Το μέλλον του: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Δουλεύω ώστε να βελτιώνομαι και όταν χρειάζεται να βοηθώ τον Ολυμπιακό».

Το δέσιμό του με την ομάδα: «Τα πηγαίνω καλά με όλους. Όλοι μου έχουν φερθεί καλά. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και θέλω να βοηθώ τον σύλλογο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα