Παναθηναϊκός - Άρης: Οπαδοί των «κίτρινων» στη Λεωφόρο!

Παναθηναϊκός - Άρης: Οπαδοί των «κίτρινων» στη Λεωφόρο!

bet365

Ματς τεράστιας βαθμολογικής σημασίας στη Λεωφόρο καθώς τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Άρης «καίγονται» για το τρίποντο της Ευρωπαϊκής προοπτικής. Ετσι στις εξέδρες πέρα από τη δεδομένη παρουσία των φίλων του «τριφυλλιού», θα υπάρχουν και οπαδοί των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης.

Μετά την παρουσία τους στο Καραϊσκάκη, στην πρώτη αγωνιστική των play offs, οι φίλοι του Άρη δίνουν το παρών και στη Λεωφόρο σε ένα ακόμη πιο σημαντικό ματς της ομάδας τους κόντρα στον Παναθηναϊκό. Περίπου 150 οπαδοί των «κίτρινων» είναι στο «Απ. Νικολαϊδης» προκειμένου να στηρίξουν τον Μπρούγος και τους παίκτες του.

Θυμίζουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου του μίνι πρωταθλήματος οι φίλοι του Άρη είχαν καλέσει τους αντίστοιχους των «πράσινων» να δώσουν το παρών στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά με ανακοίνωσή της η Θύρα 13 είχε τονίσει πως για «εσωτερικούς λόγους» δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό.

Αυτή τη φορά υπηρξε αντίστοιχη επικοινωνία και αναλογες εγγυήσεις αναμεσα στους οπαδούς και έτσι η «πράσινη» ΠΑΕ βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να γίνει μια νέα αρχή στο θέμα της βίας.

Μάλιστα σχετικά με το θέμα στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως «οι αγώνες πρέπει και μπορούν να γίνονται όπως παλιά, με την παρουσία δηλαδή φιλάθλων και από τις δύο ομάδες και αυτό περιμένουμε να επιβεβαιωθεί και στην πράξη». Δίπλα στους οπαδούς του Αρη (δηλαδή στην 5 και την 7) θα βρεθεί αντιπροσωπεία της 13 με σκοπό την περιφρούρηση της τάξης.

Tέλος να τονιστεί πως πριν το ματς οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα αφήσουν στη θυρα 6 στεφάνι στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλκη Καμπανού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα