Αστέρας Τρίπολης: Με κρούσματα και απουσίες στο ματς με τη Λαμία

Αστέρας Τρίπολης: Με κρούσματα και απουσίες στο ματς με τη Λαμία

bet365

Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού υπάρχουν στον Αστέρα ενόψει του ματς με την Λαμία, ενώ ο Ράσταβατς δεν υπολογίζει και τους Ρεγκίς, Τιλίκα, Καπίγια - Τασουλή.

Στον Αστέρα είναι έτοιμοι για το ματς με την Λαμία (2/5, 19.30), με τον Ράσταβατς να έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί. Εκτός από τα τέσσερα κρούσματα κορονοϊού που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Σέρβος κόουτς δεν υπολογίζει στον Καπίγια που απουσιάζει καιρό, αλλά πλέον ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι πίσω σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ο Ρεγκίς έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ο Τασουλής συνεχίζει τη θεραπεία του στη μέση και αναμένεται να μην αγωνιστεί σε κάποιο από τα εναπομείναντα ματς της σεζόν, ενώ ο Τίλικα έχει οστικό οίδημα στο γόνατο.

Η ενημέρωση των κιτρινομπλέ αναφέρει:

«Στους διαγνωστικούς ελέγχους PCR για τον κορονοϊό που διενεργήθηκαν στον Αστέρα ενόψει του αγώνα με την Λαμία για την 5η αγωνιστική των play outs του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, ανιχνεύθηκαν τέσσερα θετικά κρούσματα στο αγωνιστικό τμήμα. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εφαρμόζει πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Επιπλέον για τον αγώνα με την Λαμία δεν υπολογίζονται ο Capilla, που απουσιάζει καιρό αλλά πλέον ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης, ο Regis με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ο Tilica που έχει οστικό οίδημα στο γόνατο και ο Τασουλής που κάνει θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση και δεν αναμένεται να προλάβει κάποιο από τα παιχνίδια της σεζόν.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα