Βατσλίκ: «Δύσκολο να το καταπιείς, μόνο εδώ στην Ελλάδα ισχύει το εκτός έδρας γκολ» 

Βατσλίκ: «Δύσκολο να το καταπιείς, μόνο εδώ στην Ελλάδα ισχύει το εκτός έδρας γκολ» 

Newsroom
Βατσλίκ: «Δύσκολο να το καταπιείς, μόνο εδώ στην Ελλάδα ισχύει το εκτός έδρας γκολ» 

bet365

Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, για την απόκρουση στη λόμπα του Σοάρες και για το χτύπημα πέναλτι α λα Πανένκα.

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ, τοποθετήθηκε στη Nova για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, για την απόκρουση στη λόμπα του Σοάρες και για το χτύπημα πέναλτι α λα Πανένκα. Συγκεκριμένα, μίλησε...

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ψυχολογία:
«Φυσικά δεν είναι εύκολο, μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο στην παράταση με το εκτός έδρας γκολ, το οποίο ισχύει μόνο στην Ελλάδα νομίζω. Δεν είναι εύκολο να το καταπιείς, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα. Έχουμε σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να γυρίσουμε στις νίκες».

Για το αν νιώθει ότι δέχεται πίεση μετά τη σειρά αποτελεσμάτων χωρίς νίκη:
«Είναι δύσκολο γιατί κάποιες φορές έχεις τέτοιες περιόδους μέσα στη σεζόν. Το θετικό είναι ότι ακόμη έχουμε διαφορά έντεκα πόντων, όλα είναι στο χέρι μας. Πρέπει να κοιτάξουμε τη θετική πλευρά. Να πάμε να πάρουμε τους τρεις πόντους, δεν έχει σημασία πώς, ώστε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας».

Για την απόκρουση στη λόμπα του Σοάρες:
«Νομίζω είναι η εμπειρία, το διάβασμα του παιχνιδιού. Ήταν εντελώς μόνος, πίστευα ότι θα το κάνει, γιατί ήμουν ψηλά στο γήπεδο. Το έκανε καλά, αλλά ευτυχώς προετοιμάστηκα εγκαίρως».

Για το αν έχει δεχθεί πέναλτι α λα Πανένκα από τον Αραμπί:
«Ήταν πραγματικά μία στιγμή από αυτές που κάνουμε μετά την προπόνηση. Κάτι τρελές προσπάθειες. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα το δοκίμαζε σε μία κρίσιμη στιγμή. Ήταν έξυπνη κίνηση και πολύ καλή εκτέλεση. Πρέπει να έχεις κουράγιο για να κάνεις κάτι τέτοιο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα