Ολυμπιακός: «Αγκάθι» η αφλογιστία Τικίνιο και Μασούρα

Ολυμπιακός: «Αγκάθι» η αφλογιστία Τικίνιο και Μασούρα

Ολυμπιακός: «Αγκάθι» η αφλογιστία Τικίνιο και Μασούρα

bet365

Οι δύο παίκτες που έχουν δώσει αρκετά γκολ φέτος στον Ολυμπιακό έχουν να βρουν δίχτυα από τον Φεβρουάριο (Τικίνιο) και τον Μάρτιο (Μασούρας) αντίστοιχα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός και ο Έλληνας εξτρέμ μέσα στη χρονιά έχουν υπάρξει δύο βασικά επιθετικά... όπλα για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο δε Τικίνιο έχει 12 γκολ σε 42 αγώνες και ο Μασούρας έχει 12 τέρματα και 7 ασίστ σε 42 αγώνες. Το ζήτημα όμως και με τους δύο είναι πως εδώ και καιρό έχουν... σιγήσει από πλευράς σκοραρίσματος. Ο Τικίνιο τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα στις ελληνικές διοργανώσεις ήταν στις 6 Φλεβάρη του 2022 με τον Ιωνικό και στην Ευρώπη ήταν στις 17 Φεβρουαρίου με την Αταλάντα στο Europa League.

Ο Γιώργος Μασούρας από την άλλη έχει να σκοράρει από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και το 5-1 που είχε βάλει 2 γκολ στις 2 Μαρτίου του 2022. Φτάνοντας στο σήμερα και την 1η Μαϊου ο έμπειρος Βραζιλιάνος στράικερ δηλαδή έχει να βάλει γκολ σχεδόν 2,5 μήνες και ο Μασούρας έχει να βρει δίχτυα περίπου 2 μήνες. Ένα διάστημα που σίγουρα ο Ολυμπιακός τους είχε για τα καλά ανάγκη.

Το θέμα του σκοραρίσματος είναι κάτι που αναμφίβολα απασχολεί αγωνιστικά τον Ολυμπιακό. Στα play offs ο Ολυμπιακός - που έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα - έχει βάλει τέσσερα γκολ σε τέσσερις αγώνες. Επίσης σε δύο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (όπου είχε δύο ισοπαλίες, 0-0 στην Τούμπα και 1-1 στο Φάληρο) σκόραρε μόνο μία φορά με το πέναλτι του Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα