Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί έδειξε και με τον ΠΑΟΚ πως κάνει καλύτερη σεζόν από τον Τικίνιο (vid)

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί έδειξε και με τον ΠΑΟΚ πως κάνει καλύτερη σεζόν από τον Τικίνιο (vid)

bet365

Ο Γαλλομαροκινός φορ με αφορμή και το παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο έδειξε πως φέτος κάνει πιο καλή χρονιά από τον Τικίνιο.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί - που το καλοκαίρι ως γνωστόν μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό με βάσει το υπάρχον συμβόλαιό του - παρότι δεν ξεκίνησε βασικός ούτε στο 0-0 της Τούμπας στο Κύπελλο ούτε στο 1-1 του Φαλήρου έδειξε για ακόμα μία φορά πως κάνει πιο καλή σεζόν από τον Τικίνιο με τον Βραζιλιάνο να έχει... βαλτώσει από πλευράς σκοραρίσματος. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος έχει φέτος 12 γκολ σε 42 αγώνες και μέσα στο 2022 έχει να σκοράρει σε επίπεδο εγχώριων διοργανώσεων από τις 6 Φεβρουαρίου του 2022 και τον αγώνα με τον Ιωνικό. Στο δε Κύπελλο μέσα στο 2022 δεν βρήκε ποτέ δίχτυα.

Από την άλλη ο 35αρης Ελ Αραμπί, παρότι φέτος δεν κάνει το ίδιο καλή σεζόν με τις δύο προηγούμενες χρονιές του, έχει φτάσει τα 19 γκολ με 3 ασίστ και σε 45 αγώνες. Με τον ΠΑΟΚ είχε το κερδισμένο πέναλτι στη ρεβάνς, το οποίο και ευστόχησε με εξαιρετική εκτέλεση με σκάψιμο της μπάλας. Μέσα στο 2022 σκοράρει και σε Κύπελλο αλλά και σε πρωτάθλημα (στα play offs).

Κόντρα στον ΠΑΟΚ λοιπόν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έδειξε ξανά πως είναι πιο ουσιαστικός και κομβικός από τον Τικίνιο, κάτι βέβαια για το οποίο τον βοηθούν τα χαρακτηριστικά του (καθώς είναι πιο περιφερειακός επιθετικός, που φτάνει μέχρι και στο κέντρο για να διεκδικήσει και να πάρει τη μπάλα και μετά να δημιουργήσει ή να πάει για τελική). Πήγε μάλιστα να... καθαρίσει την πρόκριση με την προσωπικότητα και την ποιότητά του, παρότι στο τέλος αυτό δεν έφτανε για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα γενικότερα περίμενε παραπάνω από τον Τικίνιο (ο οποίος πάντως είχε τα γκολ με τη Φενέρ και ενώ είχε σκοράρει και στο 1-1 της Τούμπας στο Πρωτάθλημα). Και από τον Τικίνιο για την ακρίβεια περίμενε περισσότερα πράγματα, διότι φέτος η πιο σταθερή και αξιόπιστη μεταγραφή - και με διάρκεια μέσα στη χρονιά - είναι κυρίως μόνο του Βατσλίκ.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα