Ολυμπιακός: Ο Ελευθεριάδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τις Ακαδημίες

Ολυμπιακός: Ο Ελευθεριάδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τις Ακαδημίες

Ολυμπιακός: Ο Ελευθεριάδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τις Ακαδημίες

bet365

Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης έκανε γνωστό μέσω των social media του ότι αποχωρεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Το post του Ελευθεριάδη:

Έπειτα από 2,5 χρόνια στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημίας, σήμερα ολοκληρώνεται η επαγγελματική μου σχέση με την Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για 2η φορά από το 2014. Οφείλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες & συνεργάτιδες για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στο διάστημα αυτό αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία που ακολούθησαν με αφοσίωση.

Μόνο έτσι θα αποκόμιζαν οφέλη τα 200 παιδιά μας καθώς στο διάστημα αυτό κληθήκαμε να διαχειριστούμε την πολυεπίπεδη κρίση της πανδημίας και την ελπιδοφόρα εκκίνηση του θεσμού των Β' ΟΜΑΔΩΝ. Ευχαριστώ την Διοίκηση της Π.Α.Ε, την κα Σουλούκου, τον κ. Παππά, τον κ. Πίκουλα και το προσωπικό της Π.Α.Ε στου ΡΕΝΤΗ και στα γραφεία.

Με 5 ποδοσφαιριστές μας φέτος του 2003-04 να συμμετέχουν ενεργά στην Β' ομάδα, με δύο ακόμα τίτλους αλλά και τόσα πολλά εκπαιδευτικά δρώμενα, έχω να θυμάμαι πολλές ευχάριστες στιγμές με τους αθλητές μας. Προσπάθησα καθημερινά να σταθώ στο πλευρό τους ουσιαστικά και χωρίς εκπτώσεις, ως επαγγελματίας και ως παιδαγωγός.

Πιστεύουμε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Εύχομαι τα καλύτερα στη νέα Διεύθυνση της Ακαδημίας. Η διαχρονική και ποιοτική υποστήριξη του Προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Ακαδημία αποτελεί πολύτιμο φάρο αλλά και μεγάλη ευθύνη για όλους εμάς στο ποδόσφαιρο υποδομών της Ελλάδος.

Ελευθεριάδης Θεόδωρος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα