Έρχεται το 2nd Football 360 Summit, ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά συνέδρια παγκοσμίως

Newsroom
Έρχεται το 2nd Football 360 Summit, ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά συνέδρια παγκοσμίως

bet365

Το 2nd Football 360 Summit στις 4-5/6/2022 έρχεται να ταρακουνήσει τα νερά! Ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά συνέδρια παγκοσμίως προετοιμάζεται για να προσφέρει σε όλο το προπονητικό επιτελείο μοναδικές γνώσεις, εμπειρίες και γνωριμίες με στόχο το αύριο του ποδοσφαίρου. 

Στις 4-5/6/2022 έρχεται το 2nd Football 360 Summit. Ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά συνέδρια παγκοσμίως προετοιμάζεται για να προσφέρει σε όλο το προπονητικό επιτελείο μοναδικές γνώσεις, εμπειρίες και γνωριμίες με στόχο το αύριο του ποδοσφαίρου. Αφετηρία του η περσινή επιτυχία με 24 διεθνείς ομιλητές, 82% βαθμολογία από το κοινό, με συμμετοχή πάνω από 400 άτομα από όλη την Ελλάδα και 120 από το εξωτερικό και η μεγάλη επιτυχία της πρότασης για τη δημιουργία Β' ομάδων.

Φέτος στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα Elite event για όλους τους προπονητές και το προπονητικό staff τους! Θα υπάρχουν ειδικές κατηγορίες όπως προπονητές Superleague που θα αναλύσουν τον τρόπο δουλειάς τους και θα συζητήσουν με το κοινό, Ανάλυση και πώς αξιοποιείται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, φυσική κατάσταση εντός αγωνιστικού χώρου, ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, αποκατάσταση και πρόληψη τραυματισμών καθώς και θέματα ακαδημιών υψηλού επιπέδου. Μια καινοτομία του συνεδρίου θα είναι η παρουσίαση προπόνησης άνα θέση από εξειδικευμένους προπονητές πολύ μεγάλων κλάμπ της Ευρώπης και η εκπαίδευση του προπονητή στο πώς να ηγείται της ομάδας και να χειρίζεται τους παίχτες και την ψυχολογία τους.

Τέλος θα συζητηθούν θέματα τακτικής και τάσεων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο! Όλα αυτά θα τα αναπτύξουν προπονητές και επιστήμονες του αθλητισμού από ομάδες όπως: Εθνική Ελλάδος, Ρέιντζερς, Χιμπέρνιαν, Φούλαμ, Νότιγχαμ, Νοτς Κάουντι, Έουπεν, Αντβέρπ, Ρεμς, Ερυθρός Αστέρας, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης και ή λίστα διαρκώς μεγαλώνει με τεράστια ονόματα του χώρου που θα μπορέσετε να βρείτε στις επόμενες ημέρες και μέσω της ιστοσελίδας: www.football360.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα