Σούντγκρεν: «Περιμένω την προσφορά του Άρη»

Σούντγκρεν: «Περιμένω την προσφορά του Άρη»

Newsroom
Σούντγκρεν: «Περιμένω την προσφορά του Άρη»

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ξεκαθάρισε ότι η επιστροφή στο σουηδικό Πρωτάθλημα δεν είναι μέσα στις αρμοδιότητές του και περιμένει την προσφορά του Άρη για να διαπιστώσει αν υπάρχει το ενδεχόμενο παραμονής του στο «Κλ. Βικελίδης».

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο πλευρές βρέθηκαν σε συζητήσεις στο προηγούμενο διάστημα αλλά η οικονομική διαφορά ουσιαστικά δεν δημιούργησε χώρο για περαιτέρω επαφές. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο παραμονής του στον Άρη, σαφέστατα όμως είναι αναγκαίο να μειώσει τις απαιτήσεις του για να δημιουργηθούν ρεαλιστικές πιθανότητες.

Πάντως, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Fotbollskanalen.se», ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε ότι… «ασχολείται ο ατζέντης μου και μετά θα το δω κι εγώ. Δεν έχει αρχίσει η μεταγραφική περίοδος οπότε δεν υπάρχει λόγος άγχους. Μέχρι στιγμής από τον Άρη δεν έχω ακούσει πολλά. Θα δω τι θα μου προσφέρουν αλλά ακόμη δεν είμαι έτοιμος για να γυρίσω στη Σουηδία. Θέλω να παίξω εκτός Σουηδίας. Προφανώς μου λείπει η οικογένειά μου, αλλά θέλω το επόμενο βήμα που θα κάνω να με οδηγήσει στον μέγιστο βαθμό. Παρότι είμαι στα 32, νιώθω ότι δεν έχω φτάσει ακόμη εκεί. Πιστεύω ότι μπορώ να συνεχίσω σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Βέβαια είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Αν δεν έχεις προσφορές, δεν έχεις πού να πας, οπότε δεν θα φανώ πολύ αλαζονικός».

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής εμμέσως πλην σαφώς έδειξε ότι ποντάρει και στην παρουσία του στο εθνικό συγκρότημα της χώρας του υπό την έννοια ότι αυτή ανεβάζει την αγοραστική αξία του. Ρωτήθηκε όμως και για το γεγονός ότι στους τελευταίους αγώνες δεν είναι στις βασικές επιλογές του Χερμάν Μπούργος. «Επιστρέφοντας από την εθνική Σουηδίας έμεινα στον πάγκο. Είναι σύνηθες στο εξωτερικό για εκείνους που δεν έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά να μένουν εκτός. Κάπως έτσι συμβαίνει και με μένα. Δεν μου αρέσει, είναι χαζομάρες, αλλά το καταλαβαίνω ότι έτσι πηγαίνει το πράγμα», είπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα