Μάνατζερ Λουίζ Φελίπε στο Gazzetta: «Είναι χαρούμενος στον ΟΦΗ, αποφασίζει η Σπόρτινγκ»

Μάνατζερ Λουίζ Φελίπε στο Gazzetta: «Είναι χαρούμενος στον ΟΦΗ, αποφασίζει η Σπόρτινγκ»

Μάνατζερ Λουίζ Φελίπε στο Gazzetta: «Είναι χαρούμενος στον ΟΦΗ, αποφασίζει η Σπόρτινγκ»

bet365

Ο εκπρόσωπος του Λουίζ Φελίπε, Ζοάο Αραγκάο, μίλησε στο Gazzetta για την πιθανότητα να συνεχίσει στον ΟΦΗ ο Βραζιλιάνος. Τι λέει ο ίδιος ο φορ για το ενδεχόμενο να μείνει στην ομάδα του Ηρακλείου.

Το πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο ΟΦΗ δεν έβρισκε γκολ από τους επιθετικούς του με... τίποτα. Ο Λουκ Καστάνιος παραμένει χωρίς τέρμα, το ίδιο και ο Φαν Ντάινεν, ο Γιάννου που έπαιξε ελάχιστα δεν σκόραρε, ενώ ο Ντουρμισάι που βρήκε τρία γκολ, πολλές φορές έπαιξε ως εξτρέμ. Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου έκανε κίνηση ματ και απέκτησε, έστω με τη μορφή δανεισμού, τον Λουίζ Φελίπε.

Ο Βραζιλιάνος ήθελε να φύγει από τη Σάντα Κλάρα, έλυσε το συμβόλαιό του και ο ΟΦΗ συμφώνησε με τη Σπόρτινγκ για τον εξάμηνο δανεισμό του. Η κίνηση της ομάδας του Ηρακλείου αποδείχθηκε ματ. Σε δέκα συμμετοχές ο 28χρονος έχει σημειώσει επτά γκολ σε 675 λεπτά, έδωσε μπόλικες λύσεις στο σκοράρισμα και απέδειξε ότι είναι στράικερ κλάσης. Είναι αυτονόητο ότι ο ΟΦΗ θέλει να τον κρατήσει, αλλά είναι και πολύ δύσκολη περίπτωση. Μιλάμε άλλωστε για επιθετικό ο οποίος το 2019 έφτασε να αξίζει στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο 8.000.000 ευρώ.

Το Gazzetta μίλησε με τον εκπρόσωπο του Λουίζ Φελίπε, Ζοάο Αραγκάο, ο οποίος αρκέστηκε στην παρούσα φάση να δηλώσει το εξής: «Ο Λουίζ είναι πολύ χαρούμενος στον ΟΦΗ. Εγώ στην παρούσα φάση δεν έχω μπει στη διαδικασία να μιλήσω με άλλες ομάδες. Εκείνη που θα αποφασίσει για το μέλλον του είναι η Σπόρτινγκ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» και ανέφερε για το ίδιο θέμα: «Ξέρω ότι στη Σπόρτινγκ προσέχουν τι κάνω, αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχουν πει τίποτα. Στόχος μου είναι να ολοκληρώσω τη σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να πετύχω περισσότερα γκολ. Αν συνεχίσω έτσι θα συμβούν ωραία πράγματα, όμως το δικό μου μέλλον δεν εξαρτάται περισσότερο από εμένα γιατί έχω συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ και εκείνη είναι που θα αποφασίσει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως μετά από όσα πέρασα, μπορώ και παίζω ξανά επειδή η αυτοπεποίθησή μου ήταν χαμηλή. Στον ΟΦΗ είχα συνεχόμενα παιχνίδια και παράλληλα πέτυχα γκολ».

Το Gazzetta σάς είχε αναλύσει πρόσφατα το κεφάλαιο Λουίζ Φελίπε, αλλά κι εκείνο του Λάζαρου Λάμπρου. Δύο «αγκάθια» τα οποία θέλει να τακτοποιήσει υπέρ του ο ΟΦΗ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα