Η εξέλιξη του Μαντσίνι φαίνεται (και) από το ενδιαφέρον που εισπράττει ο Άρης

Η εξέλιξη του Μαντσίνι φαίνεται (και) από το ενδιαφέρον που εισπράττει ο Άρης

Η εξέλιξη του Μαντσίνι φαίνεται (και) από το ενδιαφέρον που εισπράττει ο Άρης

bet365

Η αγωνιστική εξέλιξη του Ντάνιελ Μαντσίνι τον ανήγαγε σε σημαντικότατο περιουσιακό στοιχείο του Άρη με πειστήριο το ζωηρό ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για την αγορά των δικαιωμάτων του αλλά και του Ολυμπιακού.

Είναι διδακτική η ιστορία του Ντάνιελ Μαντσίνι. Μπορεί να λειτουργήσει συμβουλευτικά σε αυτούς που αρέσκονται στις γρήγορες και συνήθως βιαστικές κρίσεις με αυξημένη διάθεση υποβάθμισης ποδοσφαιριστών. Δεν λογαριάζουν ότι ο χρόνος που δεν δίνουν σ’ έναν ποδοσφαιριστή, ουσιαστικά λειτουργεί προς όφελός του. Ειδικά όταν αυτός βρίσκεται στο στάδιο αγωνιστικής ανάπτυξης αλλά και προσαρμογής σε νέο περιβάλλον. Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω και σταματώντας στην άνοιξη του 2020, ο Αργεντίνος επιθετικός θεωρούταν ένας εκ των αδύναμων κρίκων του Άρη. Αρκετά τσαπατσούλης, με δυσκολία ανταπόκρισης στον αγωνιστικό ρόλο του και περιορισμένη συνέπεια στα τακτικά καθήκοντά του. Μοιραία, ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα αυτοί που διατηρούσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Ένα από τα δεδομένα της σχετικής κουβέντας ήταν και η επένδυση των 400.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του. Εκείνη την περίοδο, κανείς δεν πίστευε ότι ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα «έβγαζε» τα χρήματά του, πολλώ δε μάλλον όταν θα εξελισσόταν σε σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Η αναστροφή του κλίματος παρατηρήθηκε από τα τέλη της ίδιας χρονιάς όταν κατ’ ανάγκη έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια των Playoffs. Η εντυπωσιακή βελτίωσή του τον ανήγαγε σε χρήσιμο εργαλείο για να ακολουθήσει η τελευταία διετία όπου δικαίως χαρακτηρίζεται ο πιο συνεπής παίκτης της επιθετικής γραμμής.

Ο Μαντσίνι

Διπλασίασε την αγοραστική αξία του!

Όπως συμβαίνει με όλους τους ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από ένα προηγμένο Πρωτάθλημα (όπως το γαλλικό) για να έρθουν στα λημέρια μας, έτσι και η αξία του Ντάνιελ Μαντσίνι μειώθηκε κατά περίπου 200.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2019 από εκεί που (σύμφωνα με το Transfermarkt) ήταν στο 1.000.000 ευρώ. Μάλιστα η πτώση ήταν ακόμη μεγαλύτερη στη διάρκεια της παρθενικής σεζόν του στους «κίτρινους» φτάνοντας στο 35%!

Ο Μαντσίνι

Σπάνια ένας ποδοσφαιριστής διπλασιάζει την αγοραστική αξία του αγωνιζόμενος στο ελληνικό Πρωτάθλημα, αυτό όμως πέτυχε ο 25χρονος καθώς σήμερα η αξία του εκτιμάται στα 1.2 εκατομμύρια ευρώ. Πιθανόν να ανέβει ακόμη περισσότερο στη διάρκεια της χρονιάς δεδομένων των εξαιρετικών εμφανίσεών του. Η προϋπόθεση για τη δική του εκτόξευση είναι η βελτίωση της σχέσης του με τα αντίπαλα δίχτυα καθώς διαθέτει όλο το πακέτο πλην της εκτελεστικότητας που παραμένει η αχίλλειος πτέρνα του. Γιατί τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει είναι λίγα σε σχέση με τις ουσιαστικές τελικές ευκαιρίες του.

Ο Άρης συλλέγει προτάσεις

Η εξέλιξη του Αργεντίνου επιβεβαιώνεται μέσα από το ζωηρό ενδιαφέρον που ήδη έχουν εκδηλώσει ομάδες του εξωτερικού. Μάλιστα, πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι κάποιες συζητήσεις προχώρησαν σημαντικά υπό την έννοια ότι στο τραπέζι έχει πέσει και ο τρόπος αποπληρωμής σε περίπτωση που επέλθει οριστική συμφωνία. Εκ των ενδιαφερόμενων ομάδων είναι και ο Ολυμπιακός καθώς οι άνθρωποί του έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τον Ντάνιελ Μαντσίνι και προφανώς εκτιμούν ότι ταιριάζει στην αγωνιστική λογική της ομάδας τους. Αυτή τη στιγμή όμως οι καλύτερες προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή έχουν έρθει από ομάδες του εξωτερικού. Ο Άρης δεν έβαλε τιμή πώλησης στον ποδοσφαιριστή ο οποίος το περασμένο φθινόπωρο ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2024. Αυτή θα εξαρτηθεί από τα ποσά που θα ακουμπήσουν στο τραπέζι οι ενδιαφερόμενες ομάδες αλλά deal με λιγότερα από 2.000.000 ευρώ δεν θα γίνει υπό την έννοια ότι πάνω σ’ αυτή την οικονομική βάση γίνονται οι συζητήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα