Παναθηναϊκός: Η mini-movie των πρωταθλητών της Κ-19 (vid)

Παναθηναϊκός: Η mini-movie των πρωταθλητών της Κ-19 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Η mini-movie των πρωταθλητών της Κ-19 (vid)

bet365

Ο Πρωταθλητής Παναθηναϊκός σε επίπεδο κ-19 είχε ξεκάθαρο στόχο από την έναρξη της σεζόν και τα παιδιά τήρησαν όσα είχαν πει για τον τίτλο, όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Σάμιος.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ετοίμασε μια πολύ όμορφη mini-movie με την εξέλιξη της σεζόν στο επίπεδο κ-19 μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ήμασταν σταθεροί, βράχοι...» ακούγεται από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της επιτυχίας, ωστόσο, το βαθύτερο νόημα της επιτυχίας των «πράσινων» κρύβεται σε αυτό που ανέφερε ο επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Σάμιος.

«Από τους 28 ποδοσφαιριστές, οι 20 και πάνω μίλησαν για τίτλο και τα λόγια που είχαν πει, τα έκαναν πράξη στο γήπεδο...».

Δείτε την mini-movie:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα