«Ο Μελισσανίδης προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Αλμέιδα»

«Ο Μελισσανίδης προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Αλμέιδα»

Newsroom
«Ο Μελισσανίδης προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Αλμέιδα»

bet365

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Αργεντίνο τεχνικό, ενώ τα «όπλα» του για να πείσει τον Αλμέιδα θα είναι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και η προοπτική για ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Οπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται σήμερα (20/04) στη χώρα μας, προκειμένου να μπει στην τελική συζήτηση και διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ο Αργεντινός τεχνικός έρχεται σήμερα (20/04) στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, για τις καθοριστικές κατ' ιδίαν τους επαφές και συζητήσεις για τη πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κιτρινόμαυρων».

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος Εντγκαρ Ροσάδο σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να πείσει τον Αλμέιδα θα του προσφέρει διετές συμβόλαιο, ρίχνοντας στο τραπέζι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ καθώς και την προοπτική για ευρωπαϊκή συμμετοχή, μέσω του Conference League.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα