Περέα: «Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικά»

Newsroom
Περέα: «Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικά»

bet365

Ο Χουάν Περέα έκανε δηλώσεις μετά το ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ και στάθηκε και στο γεγονός ότι σκόραρε δύο φορές στον αγώνα.

Ο Περέα επισήμανε για:

Την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και τον μικρό Παύλο: Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Παύλου είναι πολύ σκληρή στιγμή για εκείνους.

Οι δύο ομάδες ήταν επιθετικές η ΑΕΚ έφτασε σε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο καταφέραμε και εμείς να σκοράρουμε δύο τέρματα, όμως η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει άλλο ένα και κέρδισε. Από εκεί και πέρα υπάρχουν παιχνίδια μπροστά στα play offs και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό από τη δική μας πλευρά.

Την επιθετική εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα: Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικά. Η αλήθεια είναι ότι οι γραμμές μας αδικούν γιατί προσπαθούμε να παίξουμε κοντά σε αυτές. Κλέβουμε μπάλες προσπαθούμε να πιέσουμε και αυτό θέλουμε να κάνουμε σ’ όλα τα παιχνίδια και στα επόμενα.

Τα παιχνίδια του ΠΑΣ: Υπάρχουν πέντε παιχνίδια ακόμα. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε και τους 15 βαθμούς που απομένουν για την ομάδα μας. Παίζουμε για τον κόσμο, την ομάδα και την οικογένεια μας. Προσπαθούμε για το καλύτερο.

Τα γκολ που πέτυχε: Είναι ομαδική δουλειά. Όλοι προσπάθησαν για να έρθουν αυτά τα δύο τέρματα. Τα αφιερώνω στην οικογένεια μου, στην ομάδα μου και σε όσους βρίσκονται δίπλα μου. Είχα την τύχη να σκοράρω αυτά τα δύο γκολ.

Για την επιστροφή του Κόντε: Είναι ευχάριστο που ένας τέτοιος παίκτης είναι δίπλα μου. Μαθαίνω από αυτόν πράγματα. Έχουμε ακόμα παιχνίδια μπροστά μας και θα παίξουμε μαζί. Παίζω με όποιον επιλέγει ο προπονητής να είναι δίπλα μου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα