Μαρτίνς και παίκτες τα είπαν ξανά: «Να γυρίσουμε σελίδα και να το αλλάξουμε»

Μαρτίνς και παίκτες τα είπαν ξανά: «Να γυρίσουμε σελίδα και να το αλλάξουμε»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ξανά συνομιλία με τους παίκτες του σχετικά με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη συνέχεια.

Η επίσκεψη της Θύρας 7 στον Ρέντη δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη σε έναν Οργανισμό όπως ήταν ο Ολυμπιακός. Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του πάντως μίλησαν και τη Μεγάλη Δευτέρα για τα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη συνέχεια.

Έγινε γενικά μία κουβέντα για το τι δεν έχει πάει καλά. Το γενικότερα κλίμα και μήνυμα ήταν πως «πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να το αλλάξουμε όλο αυτό. Να αλλάξουμε την εικόνα μας και να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει στη συνέχεια ξεκινώντας από τον ΠΑΟΚ». Οι συζητήσεις αυτές έχουν να κάνουν και με τη ψυχολογία της ομάδας και το να πάρει ξανά τα... πάνω της για τη συνέχεια και για τον δύσκολο αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα