Τσούμπερ: «Πρέπει να νικάμε σε κάθε παιχνίδι, έχουμε πληρώσει τα λάθη μας»

Τσούμπερ: «Πρέπει να νικάμε σε κάθε παιχνίδι, έχουμε πληρώσει τα λάθη μας»

Newsroom
Τσούμπερ: «Πρέπει να νικάμε σε κάθε παιχνίδι, έχουμε πληρώσει τα λάθη μας»

bet365

Ο Ελβετός εξτρέμ της ΑΕΚ τόνισε ότι η Ένωση πρέπει να συνεχίζει μόνο με νίκες στα play offs μετά το διπλό στα Γιάννενα, ενώ στάθηκε στα πολλά λάθη που έχουν πληρώσει οι κιτρινόμαυροι ως τώρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στίβεν Τσούμπερ στη NOVA:

Για τη φανέλα που έδωσε στον μικρό φίλο στην εξέδρα μετά το ματς: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να κάνεις ένα παιδί χαρούμενο. Υπήρξα κι εγώ παιδί. Πήγαινα στο γήπεδο και έβλεπα παίκτες».

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ: «Δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα παιδιά, που γνώριζαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Εγώ προσωπικά νιώθω ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε αγώνα».

Για το αν υπήρχε άγχος μέσα στο παιχνίδι, λόγω της ανάγκης που είχε να πάρει τη νίκη: «Εχει συμβεί αρκετές φορές να δεχόμαστε γκολ ή να χαλαρώνουμε όταν σκοράρουμε. Όταν κάνουμε 20-25 λεπτά καλής περιόδου γενικά χαλαρώνουμε. Σήμερα δεν ήταν τόσο το άγχος. Πρέπει να μάθουμε να… ξεκουραζόμαστε, αλλά με την κατοχή της μπάλας. Δεν το κάναμε σήμερα. Και γενικά δεν το έχουμε κάνει και σε άλλα ματς».

Για το αν τον αγχώνει ότι δεν σκοράρει συχνά στα τελευταία παιχνίδια: «Μου αρέσει να σκοράρω. Μου αρέσει να δίνω ασίστ. Είναι από τη φύση μου ως ποδοσφαιριστής. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ένας εξτρέμ δεν είναι να κάθεται στα άκρα και να κάνει σέντρες, αλλά να βοηθάει και στο σκοράρισμα».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ άργησε να κάνει νίκη στα πλέι οφ και μάλιστα δεν έχει κερδίσει στην έδρα της: «Το κύριο πρόβλημά μας είναι ότι πληρώσαμε τα λάθη μας. Ήμασταν καλύτεροι για 80λεπτά και ο αντίπαλος πήρε αποτέλεσμα. Πρέπει όταν σκοράρουμε να έχουμε μετά υπομονή. Να έχουμε κατοχή, να τρέξουμε τον αντίπαλο. Ετσι όχι μόνο κουράζεται ο αντίπαλος, αλλά έχουμε τη μπάλα για να βρούμε και δεύτερο γκολ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα