ΠΑΟΚ: Νέες δεσμεύσεις από Τζιτζικώστα και Ζέρβα για τη Νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ: Νέες δεσμεύσεις από Τζιτζικώστα και Ζέρβα για τη Νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ: Νέες δεσμεύσεις από Τζιτζικώστα και Ζέρβα για τη Νέα Τούμπα

bet365

O Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφέρθηκαν σήμερα στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Συνολικά 126 έργα σε οκτώ δήμους της Θεσσαλονίκης με προϋπολογισμό 106,5 εκατ. ευρώ, υλοποιεί μέσω του προγράμματος «Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη», η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τα βλέμματα των φίλων του ΠΑΟΚ να στρέφονται γύρω από το θέμα του νέου γηπέδου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος «Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη», στο οποίο έδωσαν το «παρών» οκτώ δήμαρχοι της πόλης, ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας επεσήμανε ό,τι για το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα τηρηθούν στο απόλυτο οι δεσμεύσεις του, αλλά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Έχουμε δεσμευθεί δημόσια τόσο για το γήπεδο του ΠΑΟΚ ,όσο και του Αρη, προφανώς για το γήπεδο της Τούμπας είναι πιο προχωρημένες οι συζητήσεις, η Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε δεσμευθεί δημόσια ότι θα αξιοποιήσουμε ευρωπαϊκούς πόρους για να προχωρήσουμε στην ανάπλαση και την αναβάθμιση όλων των χώρων πέριξ των γηπέδων. Αυτό είναι μια δέσμευση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι επίσης μια προσωπική μου δέσμευση», υποστήριξε ο Περιφερειάρχης και σχολιάζοντας το γιατί δεν προχωράει το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ είπε πως «αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να σας απαντήσουν οι αρμόδιοι Υπουργοί»,

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας αναφέρθηκε στις μείζονες αναπλάσεις του παραλιακού μετώπου, της Αριστοτέλους, της πλατείας Διοικητηρίου, του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, που αναμένεται να χρηματοδοτηθούν κι από το επόμενο πρόγραμμα της περιόδου 2021-2027.

Ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι το ζήτημα της Νέας Τούμπας, πλέον, άπτεται προεδρικού διατάγματος, προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες και ότι δεν υπάρχουν καθυστερήσεις.

«Παράλληλα με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε το θέμα της επίβλεψης και της εκπόνησης των όποιων έργων χρειαστούν μέσω της χρηματοδότησης. Και περιμένουμε το προεδρικό διάταγμα, εκεί βρίσκεται, δεν έχει κολλήσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί λένε ότι έχει κολλήσει. Βρίσκεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την έκδοση αντίστοιχου προεδρικού διατάγματος», σχολίασε ο κ. Ζέρβας.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα