Ματίγια: «Το ίδιο το σώμα σου, σου δίνει εντολές στα ντέρμπι»

Ματίγια: «Το ίδιο το σώμα σου, σου δίνει εντολές στα ντέρμπι»

Newsroom
Ματίγια: «Το ίδιο το σώμα σου, σου δίνει εντολές στα ντέρμπι»

bet365

Ο Χαβιέρ Ματίγια αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα των ντέρμπι αλλά και στην… εντολή που πάντα δίνει ο οργανισμός ενός ποδοσφαιριστή για να προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν είναι δα πρωτάρης στα παραδοσιακά ντέρμπι της Θεσσαλονίκης καθώς με αφετηρία τη σεζόν 2018-19 έχει παίξει κάμποσα από δαύτα. «Δεν δίνουμε περισσότερη σημασία σ’ αυτά τα παιχνίδια, στη Σεβίλλη εξάλλου έχω ζήσει πολλά ντέρμπι. Το ίδιο το σώμα σου σού λέει να πας πιο γρήγορα γιατί είναι κάτι σημαντικό για πολύ κόσμο. Σε τελική ανάλυση σε κάθε πόλη υπάρχει ένα ντέρμπι», είπε στα κανάλια Novasports και συμπλήρωσε. «Αυτό είπαμε μεταξύ μας πριν το παιχνίδι. Να παίξουμε για τον κόσμο, για τον σύλλογο. Ξέρουμε τι σημαίνει για τον κόσμο. Μέσα στο σπίτι μας έπρεπε να παίξουμε με πάθος και δύναμη για να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Ο Χαβιέρ Ματίγια εκτίμησε ότι η πίεση που άσκησε η ομάδα του ήταν από τα σημεία που καθόρισαν το αποτέλεσμα, αναφέρθηκε όμως και στην ουσία της νίκης. «Ξέραμε ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, το ντέρμπι της πόλης. Και φυσικά πολύ σημαντικό το ότι παίζαμε για μία θέση στην Ευρώπη. Θέλαμε επίσης να κερδίσουμε για τον κόσμο σε μία δύσκολη μέρα, με κρύο και βροχή ήταν εδώ και δε θέλαμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για την αποβολή του Χερμάν Μπούργος απάντησε ότι… «δεν είναι η πρώτη φορά που οι πάγκοι έχουν ένταση. Πάντα υπάρχει. Αλλά αυτά τα ματς έτσι τα ζούμε, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα